2022-02-14 13:35:23• hírek • Bede Emőke

Még a parfümöket is elvitte a tolvaj

Egy 37 éves, szatmári férfi nemrégiben arról értesítette a rendőrséget, hogy a február 12-ére virradó éjszaka folyamán több értéket is elloptak a lakásából.

A bejelentés szerint az elkövető egy mobiltelefont, egy hangfalat és több parfümöt is elemelt, ezzel kb. 3500 lejes kárt okozva a tulajdonosnak. A rendőrségnek rövid időn belül sikerült azonosítania a feltételezett tettest, egy 33 éves, szintén szatmári férfit, akivel szemben jelenleg minősített lopás címszóval folyik nyomozás.


Tolvajt fogtak az avasfelsőfalui rendőrök is


Az avasfelsőfalui rendőrök illegális fakitermelés és falopás címszóval nyomozást indítottak egy 32 éves, kányaházi férfi ellen, akit azzal gyanúsítanak, hogy február 12-én személyautójában olyan, illegálisan kitermelt tölgyfát szállított, mely az egyik állami tulajdonban levő erdőből került ki.


Ideiglenes távoltartási végzés az agresszív ex-férjjel szemben


Február 11-én egy 47 éves, bogdándi nő arról értesítette a hatóságot, hogy volt férje bántalmazta, megütötte őt. A rendőrség által lefolytatott nyomozás során a bejelentő által elmondottak igaznak bizonyultak, ezért a férfi ellen a rendőrség ideiglenes távoltartási végzést állított ki, illetve családon belüli erőszak miatt nyomozást kezdeményeztek ellene.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: